Dunlop Hiflex

Hos oss får du alltid kunnskap, kvalitet og service.
Tidigere kjent som GKL (Gummi K Lund), ble etablert i 1898. I 2005 ble Dunlop Hiflex Gruppen kjøpt opp av det italienske selskapet Alfagomma, som er en av verdens ledende slangeprodusenter og er representert i alle verdensdeler. Firmaets salg går til avdelinger og forhandlere over hele landet, samt til forbrukere og produsenter innen industri- og gruvevirksomhet, offshore, verksteder og skipsbygging.

Dunlop Hiflex er Europas ledende leverandør av slanger og kuplinger. Vi produserer slangeenheter, transportbånd og industrigummi i h.h.t kundens spesifikasjoner. Dunlop Hiflex trykktester slanger og utfører service på transportbånd og transmisjonsprodukter.

Vår filosofi er å være tilstede lokalt slik at vi kan garantere høy kvalitet og service til våre kunder. Med 10 egeneide avdelinger med lager og serviceverksteder og et antall uavhengige forhandlere dekker vårt distribusjonsnettverk hele Norge - fra Kristiansand i sør til Honningsvåg i nord. I Sverige (Halmstad) har vi bygget et nytt logistikksenter med Nordens største slange- og kuplingslager på 10 000 m². Vårt produksjonssenter har kapasitet til både kapping, montering, pressing, trykktesting og rengjøring samt rørforming fra 6-42 mm.

Vår kvalitetsfilosofi er at Dunlop Hiflex skal være kjent i markedet som den førende leverandør av alle produktene vi forhandler, målt på kvalitet, leveringspresisjon, teknisk kompetanse, miljø, fleksibilitet og service. 

Vår miljøpolitikk for å ta vare på jordens ressurser til den kommende slekt er å redusere vanlig forbruk, forbruket av energi og frakt og at miljøvennlige produkter velges. 


 Firmapresentasjon